Terugbetaal- en retourbeleid

Overzicht

Ons Terugbetaal- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. Als uw retour wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een bedrag teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt. Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@fueltabs.nl.

Ruilen

Wij vervangen artikelen alleen als ze beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@fueltabs.nl.

Retourzendingen verzenden

Om uw product te retourneren, kunt u een mail sturen naar: sales@fueltabs.nl. 

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via Sales@fueltabs.nl voor vragen over het Terugbetaal- en retourbeleid.

Winkelwagen
Scroll naar boven