Brandstof besparen

Ferox Fuel Tabs is een gepatenteerd katalysatoradditief dat door toevoeging aan benzine, diesel en of LPG helpt om een beter en efficiënt verbrandingsproces te creëren, om zo doende brandstof te besparen. Meer kilometers op 1 liter brandstof, vermindert de uitstoot van CO2 en vermindert het gebruik van AdBlue. De chemische samenstelling van uw brandstof verandert NIET door het gebruik van Fuel tabs. Door de verbeterde rangschikking van koolwaterstofmoleculen in benzine, diesel en LPG wordt de verbranding aanzienlijk bevorderd. Het gevolg is: een aanzienlijke daling van brandstof verbruik, verlaging van koolstofafzetting, motorolie blijft langer schoon en de EGR-klep verontreinigd minder snel. Hierdoor zal de CO2 uitstoot ook sterk teruggebracht worden. Bovendien is het gebruik van Ferox volkomen veilig voor uw motor. Maar door brandstof te besparen, zult u het direct in uw portemonnee merken.
 
Draag ook bij aan een beter milieu en gebruik Ferox Fuel tabs.
 

Verbrandingskatalysator

Onze technologie wijzigt de oppervlakken van brandstofdeeltjes en koolstofdeposito’s, waardoor een meer complete verbranding van de brandstof wordt bereikt. Er wordt meer energie per druppel geëxtraheerd, wat leidt tot een verhoging van de efficiëntie en het vermogen, verbeterde brandstofefficiëntie, vermindering van de uitlaattemperatuur, vermindering van schadelijke uitstoot en verwijdering en voorkoming van koolstofdeposito’s. Maar natuurlijk: U bespaart brandstof!

Brandstofstabilisator

De brandstofstabilisator zorgt ervoor dat de brandstof tot wel 12 maanden lang stabiel blijft, waardoor de brandstofkwaliteit langer behouden blijft en het niet nodig is om brandstof af te tappen, voordat deze wordt opgeslagen. Dit wordt bereikt door de toevoeging van antioxidanten die actief vechten tegen oxidatie. Deze oxidatie leidt tot de vorming van schadelijke deeltjes die de injectiesystemen kunnen beschadigen en filters kunnen verstoppen.

AdBlue

Door Ferox te gebruiken is een aanzienlijke reductie tot wel 47% van het AdBlue te realiseren. In diverse praktijktests is dit gerealiseerd. De motor regelt zelf de toevoeging van de AdBlue, hieruit blijkt dat de uitlaatgassen duidelijk verbeterd zijn waardoor minder AdBlue benodigd is. De mens heeft GEEN invloed op dit proces. 

Voordelen van Ferox Fuel Tabs tot wel:

BESPARINGEN OP BRANDSTOF EN REPARATIES
0 %
GROTER MOTORVERMOGEN EN EFFICIËNTIE
0 %
VERMINDERING VAN VERVUILENDE UITSTOOT (CO2)
0 %

In interne verbrandingsmotoren elimineert en voorkomt Ferox de koolstofdeposito’s, vermindert wrijving, verbetert brandstofinjectie en vermindert olie- en vonkvervuiling. Met al deze voordelen kunnen onderhoudsperioden worden verlengd, wat leidt tot besparingen.

Er is minder brandstof nodig om hetzelfde mechanische vermogen te produceren. Er blijft minder brandstof onverbrand en de tijd van verbranding wordt vroeger gelegd, op het moment dat de vrijgekomen energie kan worden opgevangen en gebruikt. Ferox genereert meer vermogen met minder inspanning.

Ferox helpt bij een betere verbranding. Vermindert roet en rook. De vermindering van deeltjesuitstoot leidt tot een vermindering van de accumulatie van negatieve druk, wat opnieuw leidt tot een verhoging van de efficiëntie.

Andere voordelen van Ferox Fuel Tabs:

  • Brandstof besparen tot wel 20% bij benzine en 15% bij diesel. 
  • Vermindert aanzienlijk de schadelijke uitstoot (CO, SOx, NOx, HC en PM10)
  • Vermindert de behoefte aan het gebruik van brandstof met een hogere octaan, zodat je onmiddellijk gewone benzine kunt gebruiken in plaats van premium, met dezelfde prestaties.
  • Het reinigt de motoren van koolstofdeeltjes, de hoofdoorzaak van storingen in injectoren en katalysatoren.
  • Vermindert slijtage van de motor door het verwijderen van koolstof- en kamerdeposito’s.
  • Verlengt de levensduur van de olie, bougies en filters.
  • Onze gepatenteerde brandstoftabletten zijn binnen enkele minuten volledig opgelost zonder resten achter te laten.

Hoe werkt Ferox Fuel Tabs:

De technologie van Ferox is gebaseerd op de effecten van de organische-metallische katalysatoren (multifunctionele verbrandingskatalysatoren) die invloed hebben als modificatie van de snelheid en temperatuur van de verbranding en verwijderaars van de koolstofafzettingen. Ferox kan worden gebruikt met elk type vloeibare brandstof, van kerosine, benzine, diesel, LPG en in elke toepassing of motortype.

Een typische motor ontwikkelt een temperatuurcurve die loopt van 200 °C op de cilinderwanden tot 1200 °C in het midden van de verbrandingskamer, en veel van de componenten van de brandstoffen vereisen een temperatuur hoger dan 600 °C voor een optimale verbranding. De behandeling van brandstof met Ferox werkt door de activerings- of verbrandingsenergie van de brandstofmoleculen (katalytisch effect) te wijzigen, waardoor meer brandstofmoleculen op lagere temperaturen, zo laag als 200 °C, worden versneld en verbrand.

Dit zorgt voor een efficiëntere verbranding van de brandstof, waarbij alle energie wordt benut en koolstofdeeltjes worden verwijderd bij hogere temperaturen. Het belemmert ook de vorming van nieuwe koolstofafzettingen. Dit alles leidt tot lagere uitstoot van CO, SOx, NOx, HC en PM10, met lagere brandstofconsumptie, betere werking en lagere onderhoudskosten.

De continuïteit van deze technologie maakt het mogelijk om de fabrieksprestaties van de motoren te behouden. Op deze manier beschermen gebruikers de belangrijkste onderdelen, zoals kleppen, injectoren en verbrandingskamers, tegen schadelijke afzettingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven